Exotic House Rental

Huisregels

Appartement nr 55 is te huur met een minimum van een week.

Prijzen zijn niet bespreekbaar. Gas, water, elektriciteit,- bed en badlinnen inbegrepen.

+60 euro voor eind reiniging -+ 1 x ophalen en terugbrengen van en naar de luchthaven van Hurghada te betalen bij aankomst.
Gebruik van internet mogelijk + 20 euro/week, vooraf te reserveren.
Waarborg 200 euro, te betalen bij aankomst. bij vertrek en na controle van het appartement wordt de waarborg onmiddellijk terug betaalt, mits er geen vernielingen zijn.
Voorschot van minimum 250 euro te betalen bij reservatie,met bank overschrijving.
60 euro  te betalen aan onze contact persoon ter plaatse.
Restant te betalen ten laatste 4 weken voor vertrekdatum met bank overschrijving.
Indien gewenst zelf een annulatieverzekering aan te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Vroegtijdig vertrek of annulatie, om welke reden dan ook, geeft geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terug betaling van de huursom.
Er wordt geen andere accomodatie toegewezen dan alleen degene die is gereserveerd. U gaat akkoord met de accomodatie die u hebt gereserveerd waarvan het adres steeds is genoteert op uw email reservatie. Er wordt geen bevestiging gestuurd per post. Uw bank overschrijving is het geldig bewijs van betaling.

Er is geen discusie mogelijk over de toestand van het appartement, de meubels,inboedel, de indeling van het appartement,de tuin,zwembad of jacuzzi.

In geen enkel geval kan de klant  de eigenaar aansprakelijk stellen voor:

Ongevallen, lichamelijke of materiële schade of eender welke andere claim. De eigenaar is niet ter plaatse aanwezig en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor technische storingen in en rond het appartement. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de toestand van het appartement, inboedel, tuin, zwembad of jaccuzi op dat moment. Er is een Egyptisch contactpersoon in Hurghada die u kan contacteren om mogelijke problemen op te lossen. Zijn telefoonnummer wordt u bij de reservering doorgegeven.

Er worden alleen de personen toegelaten in het appartement waarvan de namen, adressen en nationaliteit zijn doorgeven bij de reservatie.

Bij overtreding worden de niet geregistreerde bezoekers verwijdert uit het appartement en wordt de huurder een bedrag van minimum 200 euro aangerekend.


Het privé zwembad en tuin is alleen te gebruiken door de huurders van het beneden appartement van nr 55.

Reserveren van excursie’s zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Zelf een vliegticket te boeken bij maatschappij naar keuze.

·       Geldig Paspoort; op de dag van vertrek uit Egypte moet je reis paspoort nog minstens een half jaar geldig zijn!
Géén identiteitskaart i.p.v. reis paspoort meenemen.

·       Visum : koop je op het vliegveld bij een bank.  Bij deze “local travel agents” meld je je direct in de aankomsthal, zij plakken de sticker in je paspoort.
Het visum kost ongeveer 15 Euro-20 euro

Bij het betalen van de reservering  gaat u akkoord met deze huisregels.

 

 

Back to Top